In elk leven zijn er verdrietige momenten. Het overlijden van een dierbare is voor veel mensen een reden om te kiezen voor een persoonlijk gedenk- of herinneringssieraad van Duvolee. Klik op de button voor meer informatie. 

Vanzelfsprekend bent u ook in onze winkel van harte welkom om uw wensen en de mogelijkheden met een van onze goudsmeden te bespreken. Onze goudsmeden zijn zeer ervaren en kundig in het ontwerpen en maken van gedenk- en herinneringssieraden.

duvolee sieraden

Elke levensfase verdient een sieraad

Onze collectie sieraden bestaat uit kwaliteitsmerken en is voor dames, heren en kinderen. Onze colliers, armbanden, ringen, oorbellen en hangers zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende stijlen en prijsklassen.

Duvolee vertegenwoordigt zowel nationale als internationale merken. Daarnaast hebben wij een unieke sieradencollectie met de naam Nova by Duvolee. Deze collectie wordt in ons eigen atelier door onze goudsmeden ontworpen en gemaakt.

Wij vinden persoonlijke aandacht en service minstens even belangrijk als de collectie. Onze sfeervolle en ruim opgezette winkel is goed toegankelijk en bereikbaar. Voor de winkel is het gratis parkeren.

Duvolee is al 25 jaar een betrouwbaar en vakkundig adres voor:
 • Aankoop
 • Maken
 • Vermaken
 • Repareren
 • Restaureren

  van sieraden voor elke levensfase en persoonlijke en herinneringsvolle momenten. 

  Traaij 98
  3971 GR Driebergen


  Tel: 0343 518 796

  Tel: 06 34343964
  Email: info@duvolee.nl

  Openingstijden:

  Maandag Gesloten
  Di t/m vrij 10.00 – 17.30
  Zaterdag   10.00 – 17.00
  Zondag Gesloten

   

  © 2021 Duvolee | Webdesign: Dix Design