Watchwinder

Een watchwinder is een apparaat dat wordt gebruikt om een automatisch horloge op te winden wanneer deze niet gedragen wordt. Automatische horloges winden zichzelf op door beweging van de pols. Een gewichtje in een automatisch horloge draait terwijl het horloge wordt gedragen, waardoor het horloge wordt opgewonden. Dus, wanneer een automatisch horloge niet gedragen wordt, zal deze stil komen te staan. 

De gepatenteerd watch winders van WOLF tellen exact het aantal omwentelingen van een horloge per dag. De watch winder start 10 seconden na het aanzetten en wordt gedurende de dag automatisch onderbroken door rustpauzes. De draairichting wisselt gedurende de dag van links naar rechts. Om die reden zijn de watch winders van WOLF voor de meeste automatische horloges geschikt.  

sieraden opbergers

Horloges en sieraden moeten gekoesterd worden.

De Duitse zilversmid Philipp Wolf I creëerde WOLF1834 in 1834 toen hij ontdekte dat zijn zilveren stukken beter verkochten wanneer ze in mooie boxen werden gepresenteerd. Na enige tijd begon Philipp Wolf l meer juwelenboxen dan zilver te verkopen.

WOLF heeft altijd gestreefd naar perfectie, luxe en elegantie, en dat allemaal met de hand gemaakt. De technologie en innovatieve productontwerpen van WOLF hebben het bedrijf gemaakt tot wat het vandaag is.

In onze winkel verkopen we diverse artikelen van WOLF ; van luxe sieradenboxen en watch winders tot handige sieradenetuis in diverse stijlen.

Sieraden boxen en etuis

Wolf’s verfijnde sieradenboxen en -etuis combineren de beste materialen met meer dan vijf generaties handgemaakte traditie. De gepatenteerde LusterLoc™ behandelde binnenvoering voorkomt aanslag op uw sieraden. Met maten van extra groot tot op reis, bergt WOLF uw kostbare spullen veilig thuis of onderweg op. Van geborduurde bloemen tot klassiek leer, WOLF biedt de perfecte sieradendoos voor elke vrouw.

Traaij 98
3971 GR Driebergen


Tel: 0343 518 796

Tel: 06 34343964
Email: info@duvolee.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Di t/m vrij 10.00 – 17.30
Zaterdag   10.00 – 17.00
Zondag Gesloten

 

© 2021 Duvolee | Webdesign: Dix Design