duvolee horloges

Altijd bij de tijd

Duvolee is dealer van een groot aantal gerenommeerde horlogemerken in diverse prijsklassen. Onze collectie bevat dames-, heren- en kinderhorloges. De kans dat je jouw perfecte horloge bij Duvolee vindt is dan ook groot.

Naast de verkoop ben je ook voor reparatie en onderhoud bij Duvolee aan het juiste adres. Onze horlogemaker is officieel gediplomeerd en heeft een lange staat van dienst en al menig horloge gezien, gerepareerd en/of weer opnieuw waterdicht gemaakt.

Duvolee is tevens dealer van HIRSCH horlogebanden en Wolf Watch Winder.

HIRSCH ontwikkelt en produceert de meest geavanceerde, gedetailleerde en geavanceerde horlogebanden ter wereld. Is jouw horlogeband toe aan vernieuwing dan is de kans zeer aannemelijk dat we je een mooi en geschikt alternatief kunnen aanbieden vanuit de HIRSCH collectie.

Wat doet de Wolf Watch Winder?

Een automatisch horloge is voorzien van een mechanisch binnenwerk dat zichzelf opwindt door de beweging van de pols. Er komt bij dit type horloge geen batterij aan te pas! Als je  het horloge enkele dagen niet draagt, valt deze na ongeveer 48 uur stil. Je  kan dan het mechanisme handmatig opwinden met de kroon.

Door jouw automatisch horloge in de watch winder te plaatsen, blijft jouw horloge continu opgewonden. De winder simuleert namelijk de bewegingen van de pols met subtiele draaibewegingen.

Met de Wolf Watch Winder ben je verzekerd van een exclusieve kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij hun innovatie en gepatenteerde rotatieprogramma, telt de Wolf-winder het exacte aantal rotaties dat afgewisseld wordt met voorgeprogrammeerde pauze- en slaapfasen. Voor meer informatie nodig we je van harte uit in onze winkel aan de Traaij 98 in Driebergen.

Traaij 98
3971 GR Driebergen


Tel: 0343 518 796

Tel: 06 34343964
Email: info@duvolee.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Di t/m vrij 10.00 – 17.30
Zaterdag   10.00 – 17.00
Zondag Gesloten

 

© 2021 Duvolee | Webdesign: Dix Design