Movado

Een Zwitsers precisie uurwerk met een prachtige vormgeving. Less is more! Movado is één van de grootste horlogemerken van de wereld. Sinds de oprichting in 1881 staat Movado bekend als een horlogemerk van hoge kwaliteit. In 1947 introduceerde Movado de Museum Watch, geïnspireerd door de Amerikaanse kunstenaar Nathan George Horwitt. Eén van de meest pure uitingen was de zwarte wijzerplaat met een enkele gouden punt.

Het ontwerp van Horwitt vind zijn inspiratie voor het ontwerp van de Museum Watch door positie van de zon als de aarde draait. De stip op 12 uur staat symbool voor de zon in de hoge middag. De wijzers symboliseren de bewegingen van de aarde.

Deze stip is kenmerkend voor ieder horloge van Movado. Vandaag de dag zijn de Movado Museum Watches nog steeds te bewonderen in vooraanstaande musea over de hele wereld. Ze worden geprezen voor de zuiverheid van het ontwerp met de punt dial. De collectie is sindsdien uitgebreid met verschillende nieuwe collecties, maar de stip ziet u op ieder horloge terug. De nieuwste lijn van Movado heet Movado Edge. Movado heeft hiervoor de beroemde ontwerper Yves Béhar aangetrokken. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig vernieuwend design.

Traaij 98
3971 GR Driebergen


Tel: 0343 518 796

Tel: 06 34343964
Email: info@duvolee.nl

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Di t/m vrij 10.00 – 17.30
Zaterdag   10.00 – 17.00
Zondag Gesloten

 

© 2021 Duvolee | Webdesign: Dix Design